جلسه ۱: باورهای ذهنی برای پیدا کردن ایده کسب‌وکار

اولین مرحله قبل از پیدا کردن یک ایده خوب این است که ذهن ما برای دیده ایده‌ها آماده باشد. در اولین جلسه از دوره چطور یک ایده ثروت‌ساز پیدا کنیم، میخواهیم به موانع و باورهای ذهنی بپردازیم که باعث میشود شما هیچ‌وقت نتوانید یک ایده خوب ببینید.
 
ذهن‌ها را باید شست، جور دیگر باید دید.
 
 

همه ما موانع ذهنی مختلفی داریم که باعث میشود نتوانیم ایده‌های خوب را شناسایی کنیم. مشکل اینجاست که اکثر ما از وجود چنین موانعی حتی خبر هم نداریم!

یکی از اولین مانع‌های ذهنی تعریف خود ایده است که در ذهن اکثر ما اشتباه تعریف شده است. پس بیایم در ابتدا یک تعریف صحیح و درست از ایده خوب داشته باشیم.

ایده خوب برای کسب و کار چیست؟

اگر اینجا هستیم و داریم درباره ایده صحبت میکنیم، قطعا منظور ما ایده راه‌اندازی کسب و کار و مخصوصا ایده برای درآمد اینترنتی است.

پس کاری با سایر مفاهیم مرتبط با ایده، مثل ایده در هنر، ایده در فیلم، ایده ساخت و ساز و …. نداریم. ما اینجا فقط درباره ساخت ایده‌های اینترنتی و درآمدزایی آنلاین صحبت میکنیم.

هرچند تعریف‌های بسیار زیادی برای ایده وجود دارد که اکثرا آکادمیک و خیلی رسمی هستند، اما اگر بخواهیم یک تعریف ساده و روان از یک ایده خوب داشته باشیم میتوانیم بگوییم:

ایده خوب کسب و کار، یعنی اینکه ما چه بیزینسی را راه‌اندازی کنیم تا باعث سودآوری مالی ما و همچنین رضایت مخاطبین آن کسب و کار شود.

آیا ایده باید حتما بکر و جدید باشد؟

یک باور ذهنی اشتباه در مورد ایده‌یابی وجود دارد که باعث میشود اکثر انسان‌ها در تله ایده‌یابی بیفتند و آن هم بکر بودن ایده است! این یکی از مخرب‌ترین باورهایی ذهنی است که میتواند باعث شود حتی تا آخر عمر درجا بزنید و در جستجوی ایده باقی بمانید.

اید خوب نیاز نیست بکر و منحصر به فرد باشد، بلکه اتفاقا میتواند کاملا تکراری باشد و هیچ ایرادی ندارد. البته منظور این نیست که شما ایده‌های بقیه را کپی کنید، اما با خیال راحت میتوانید از آنها الگوبرداری کنید و الهام بگیرید.

شاید برایتان جالب باشد بدانید اکثر ایده‌های موفق کسب و کار (و همچنین بیزینس‌های اینترنتی) عمدتا الگوبرداری شده از نمونه‌های موفق خارجی بوده‌اند و هیچ‌کدام بکر و منحصر به فرد نبوده‌اند. مطمئنا شما بسیاری از آنها را میشناسید:

آپارات، اسنپ، دیجی‌کالا، دیوار، شیپور، تپسی و ….

ایده‌های موفق ایرانی که از ایده‌های خارجی کپی‌برداری شده‌اند
هیچ‌کدام از ایده‌های موفق اینترنتی داخل ایران بکر و ناب نبودند، و همگی کپی‌برداری از نمونه‌های موفق خارجی بودند

تاثیر مدرک تحصیلی در پیدا کردن ایده

یکی دیگر از باورهای ذهنی افراد جویای ایده این است که صاحبین ایده‌های موفق احتمالا مدارک تحصیلی بالایی دارند، یا جز نوابغ و نخبگان برتر کشور هستند و یا از از دانشگاه‌های معتبر و تراز اول کشور فارغ‌التحصیل شده‌اند. به جرات میتوان گفت این باور بسیار غلط است.

اگر کمی در زندگی‌نامه افراد موفق و صاحبین ایده‌های پردرآمد جهان و ایران جستجو کنید، خواهید یافت که بخش کثیری از این افراد مدرک دانشگاهی ندارند، و یا حداقل مدرک تحصیلی مرتبطی ندارند.

البته قصد کتمان نداریم که برخی نیز دارای مدرک تحصیلی بوده‌اند و یا حتی جزو نوابغ بوده‌اند اما بخش اکثریت آنها را افرادی تشکیل داده‌اند که فاقد مدارک آکادمیک مرتبط بوده‌اند.

بهترین سن برای پیدا کردن ایده کسب و کار چه سنی است؟

بسیاری از افراد فکر میکنند ایده‌های خوب وقتی به سراغ ما می‌آید که در یک سن ایده‌آل و مناسبی باشیم. اگر هنوز خیلی جوان هستیم پس هنوز وقت مناسبی نیست. چرا؟

چون احساس میکنند نیاز به بلوغ فکری و عقلی بیشتری است، و یا باید سن‌مان بیشتر باشد تا مشتریان به ما اعتماد کنند، و یا برای گرفتن مجوز باید به حداقل سن رسیده باشیم و …. کلی عوامل مختلف دیگر که به خودشان اثبات کنند هنوز سن‌شان برای پیدا کردن ایده مناسب کم است.

جالب اینجاست که در در نقطه مقابل این گروه سنی، افراد دیگری هستند که احساس میکنند چون خیلی جوان نیستند و سن آنها کمی بالاتر رفته (یا خیلی بالاتر) پس بازهم آنها نمیتوانند ایده خوب پیدا کنند. هر وقت از آنها بپرسیم چرا به فکر پیدا کرده یک ایده خوب برای راه‌اندازی کسب و کار نیستید؟ معمولا پاسخ آنها به مفهوم “از ما که گذشته است” ختم میشود.

شما جز کدام گروه هستید؟ هیچ تفاوتی ندارد که جز کدام هستید. موضوع این است که این هم یکی دیگر از عوامل ذهنی مخرب است که اجازه نمیدهد شما ایده‌های خوب را پیدا کنید. اگر به تاریخ کل بشر نگاه کنیم میبینیم تمام ایده‌های موفق جهان، چه سنتی و چه اینترنتی حاصل ذهن همه گروه‌های سنی بوده است.

نوجوان‌ها، جوان‌ها، میان‌سال، بزرگ سال و ….

هیچ محدودیت سنی وجود ندارد، تمام این محدودیت‌ها توسط ذهن شما ساخته و ایجاد شده است. هیچ فرقی ندارد که الان عصر ارتباطات است یا عصر صنعتی یا حتی دوره کشاورزی… در هر زمانی با هر سن و سالی که باشید میتوانید ایده‌های خوب را شناسایی و راه‌اندازی کنید.

ایده‌های خوب را آقایان پیدا میکنند یا خانم‌ها؟

در این قسمت روی صحبت‌مان بیشتر با خانم‌ها است.

نمیخواهیم در مورد این بحث کنیم که آیا حقوق آقایان و خانم‌ها در کشور ما برابر است یا خیر؟ و یا اینکه راه حل چیست و باید چه کار کرد و….

میخواهیم به ۲ باور مثبت اشاره کنیم که باید سرلوحه ذهنی شما نیز باشد:

  1. اگر آقایان میتوانند ایده‌های خوب پیدا کنند، پس ۱۰۰% خانم‌ها نیز میتوانند
  2. اگر قبلا خانمی توانسته که یک ایده موفق کسب و کار داشته باشد پس باز هم ۱۰۰% شما میتوانید.

همیشه رکوردهای مختلف در ورزش‌های متفاوت شکسته میشود. میدانید چرا؟ چون نفرات جدید به این باور میرسند که اگر فردی قبلا توانسته به آن رکورد بزرگ برسد پس من هم می‌توانم.

هیچ تفاوتی ندارد قصد راه‌اندازی کسب‌وکار سنتی را دارید، یا تجارت الکترونیک. همیشه بانوان موفق فعالی وجود دارند که میتوانید از آنها الگو بگیرید. و فراموش نکنید اگر قبلا افرادی وجود داشته‌اند پس شما هم میتوانید.

به نظر من حتی اگر قبلا افرادی هم نبوده‌اند، چرا شما اولین نفر نباشید؟!

با هر جنسیتی که هستید باور داشته باشید که میتوانید ایده‌های خوب و موفقی برای راه‌اندازی کسب‌وکار پیدا کنید. اینها شعار نیستند، حقایق واقعی هستند که شاید شما توجه نکرده‌بودید.

دیگر چه باورهای ذهنی باعث جلوگیری از ایده‌یابی میشود؟

اگر بخواهیم در این مطلب فقط درباره باورهای ذهنی صحبت کنیم، این مطلب هیچ‌وقت تمام نخواهد شد، زیرا به ازای تمام تعداد انسان‌های جهان، گاردها و باورهای بازنگهدارنده ذهنی وجود دارد که میتوانید باعث جلوگیری از ایده‌های ثروت‌ساز شما بشود. من نمیدانم برای شما دیگر چه باورهای اشتباهی ممکن است وجود داشته باشد، و حتی شاید خودتان هم ندانید چه باورهای غلطی دارید.

پس باید چطور باورهای اشتباه را پیدا کرد؟

واقعا هیچ راهکار تضمینی ۱۰۰% برای شناسایی باورهای فکری غلط وجود ندارد اما من یک روش ساده دارم که خودم از آن نتیجه گرفته‌ام، و به نظرم روش مناسبی است. نگران نباشید روش پیچیده‌ای نیست و خیلی ساده است، اما با وجود سادگی بسیار قوی و کارمد است. از خودتان بپرسید چرا نمیتوانید ایده‌های خوب پیدا کنید و به چه دلیل. فرمول اینگونه خواهد بود:

من نمیتوانم ایده خوب پیدا کنم به این دلیل

به عنوان مثال:

من نمیتوانم یک ایده خوب پیدا کنم چون اینجا ایران است

من نمیتوانم ایده موفقی پیدا کنم زیرا در روستا زندگی میکنم

من نمیتوانم ایده عالی پیدا کنم زیرا من در پایتخت زندگی نمیکنم

من نمیتوانم ایده کسب و کار پیدا کنم زیرا هنوز هیچ درآمدی نداشته‌ام

و…..

اصلا مهم نیست شما چقدر بتوانید لیست بالا را ادامه بدهید و چقدر بتوانید دلایل محکمه‌پسندی بیاورید که اثبات کنید به فلان دلیل شما نمیتوانید. زیرا در همان شرایط که شما مثال میزنید (و حتی بدتر از آن) افراد بسیار زیادی بودند که توانستند موفق شوند، پس شما هم میتوانید.

حتما ذهن‌تان را ریشه‌یابی کنید و عوامل مخرب ذهنی که باعث جلوگیری از ایده‌یابی میشود را کشف کنید. با پیدا کردن مثال‌های مختلف از افرادی که در شرایط شما یا بدتر از شما بوده‌اند، به منطق ذهن‌تان یادآوری کنید که اشتباه کرده است و پیدا کردن ایده مناسب کسب و کار کاملا امکان‌پذیر و بدیهی است.

اگر دوست داشتید میتوانید از باورهای اشتباه ذهنی، یا باورهای مثبت ذهنی‌تان در مورد ایده‌یابی، یا تجربه‌هایی که در این ضمینه داشته‌اید در بخش کامنت‌ها بگویید.

43 دیدگاه دربارهٔ «جلسه ۱: باورهای ذهنی برای پیدا کردن ایده کسب‌وکار»

  1. سلام وقت بخیر استاد عزیز
    چند روز بیشتر نیست با سایت و مطالب شما آشنا شدم ودر دوره وب مستر ثبت نام نموده ام بدون اغراق عالیه از قدرت بیانتون واشراف کاملتون به بحث لذت میبرم نمرتون ۲۰

  2. سلام و وقت بخیر
    من یه ایده ای تو ذهنمه، نمیدونم نتیجه ی خوبی میده یا نه، اونم اینه که من به کتابهایی که در زمینه ی موفقیت نوشته شده، خیلی علاقه دارم و میخونمشون، بنظرتون خوبه که کتابها رو بخونم و خلاصه و چکیدشو به صورت پی دی اف دربیارم و بفروشم؟بنظرتون ایده ام خوبه یا متوسطه یا عالیه؟
    ممنون میشم راهنمائیم کنید🌹

    1. سلام به شما،
      اگر چه این ایده بکر نیست و تکراریه، اما همچنان پتانسیل خوبی داره.
      به نظر من در کل ایده بدی نیست، ولی بازهم بستگی به کیفیت پیاده سازی شما داره.
      اگر مزیت رقابتی هم بسازید و اضافه کنید میتونه خیلی بهتر و عالی تر هم باشه.

        1. سلام، قطعا در قالب کامنت نمیگنجد که آموزش ارائه بشود.
          یک کار تحقیقاتی و عملیاتی شخصی است.
          جلسات آینده دوره ایده یابی را ببینید بیشتر کمکتان میکند.

  3. سلام آقای هوشیار عزیز
    بنده از دانشجویان دوره وب مستر هستم.
    یسوالی خیلی ذهنمو درگیرکرده و ازاونجایی که اینستاگرام فیلترشده و پل ارتباطی بینمون بسته شده.خواستم این سوالو بپرسم که بنده اگر به عنوان مثال که سیتمم ویندوزش سون هست اگر ویندوز ۱۰ یا ۱۱ نصب کنم آیا دوره وب مستر از سیستمم از بین میره یا اینکه نه محفوظ میماند؟
    با تشکر از توجه تون

    1. سلام به شما،
      پل ارتباطی ما و دانشجوهامون هیچ وقت اینستاگرام نبوده و نیست.
      از طریق واتساپ با همکارانم در ارتباط باشید راهنماییتون میکنند:
      ۰۹۰۲۱۷۵۹۲۲۶ واتساپ

  4. روح الله سهرابی

    سلام جناب هوشیار خسته نباشید
    بنده آموزشهاروطی کردم والبته بامشورتی که چندروز پیش ازتون گرفتم میخوام طراحی سایت روشروع کنم وحالارسیدم به مرحله خرید هاست ودامنه
    سوالی که ازشمادارم اینه که الان که میخوام هاست ودامنه بخرم وبرای خودم یه سایت بسازم اگه بخوام اسم انتخاب کنم دوست دارم سایت آموزشی یادانلودی باشه
    ولی چون موضوعی برای آموزش ندارم شما میتونید یه موضوع پیشنهاد بدین؟
    یامثلا باتوجه به اینکه من کارمند بانکی هستم خوبه دراین زمینه مطالب آموزشی تهیه کرد؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  5. روح الله سهرابی

    سلام بااینکه محصول وب دیزاین درسایت تموم شده
    برای تهیه این دوره باید چکارکنیم آیاراهی هست؟
    وممکنه بشه انفرادی تهیه کنیم
    ممنونم

  6. روح الله سهرابی

    سلام من مدتی هست که دوره وبمستر روتهیه کردم
    وفقط الان توپیداکردن یک ایده موندم
    باتوجه به اینکه بنده کارمند بانک هستم والبته به موسیقی ودستگاه های آوازی علاقه مندبوده ولی مهارت خاصی دراین زمینه ندارم
    به نظر شما چه کسب وکاری روانتخاب کنم؟
    البته ازکارهای اینترنتی وهمین طراحی سایت لذت میبرم ومیخوام به امید خداهمین کارروادامه بدم
    چون خودتون میدونید دیگه کارمندی جواب نمیده
    ممنون میشم درمسیر ایده یابی راهنمایی بفرمایین

    1. سلام آقای سهرابی،
      شما باید یا طبق آموزش های دوره ایده یابی یک حوزه فعالیت انتخاب کنید، و یا از مهارت های داخل دوره وبمستر ثروت ساز (مثل طراحی سایت) یک مورد را انتخاب بفرمایید.

  7. آقای هوشیار تو قسمت تکالیف گفتین بررسی کنیم ببینیم سایت های برتر ایرانی کپی برداری شده از کدام نمونه خارجی هستند.
    با سرچ کردن تو گوگل چیزی دست گیرمون نمیشه اصلا
    لطفا راهنمایی کنید❤️

    1. سلام آیدین عزیز،
      خیلی عالیه که متعهد هستی تا تمرین های گفته شده در دوره ایده‌یابی رو انجام بدهی، اما تحقیق الزاما به معنی سرچ کردن در گوگل نیست.
      بلکه یک کار عملیاتی و تحقیقاتی عمیق است.

      1. بنده چون تو این مسیر نوپا هستم آماتورم و حرفه ای نمیتونم کارو جلو ببرم.
        چطوری باید تحقیق کنم لطفا راهکار پیشنهاد بدین

  8. سلام
    جناب هوشیار توضیحاتتون خیلی عالیه و انقدر کامل که جای سوال نمیمونه من دوره ثروت ساز هم خریداری کردم تا اینجا که عالی بود امیدوارم تا اخرش هم همینطور باشه
    مچکرم

  9. محمد مهدی گودرزی

    سلام جناب هوشیار .الان اومدم وبمستر و بگیرم نشد.چون یه بار اون فرم و ثبت نام کرده بودم ولی در انتها ول کرده بودم.الان میگه قبلا شما ثبت نام شدین و شماره مبایلت ثبت هست.نمیره مرحله بعد که بتونم پرداخت و انجام بدم.واتس اپ هم قطعه

  10. دیدگاهی جز دیدن این همه صداقت و رو راستی و عملگرایی دلسوزانه ندارم ، درود بر شما که با ارداه و با پشتکار و همت والا ارزشمندی و توانمندی رو به دیگر همنوعان هدیه میدین، فعلا دارم سایت رو میبینم و لذت میبرم هم از آموزشها و هم مقالات هم دوره های ارزشمند …..درود خدا بر شما و همه انسانهای بزرگ با رویاهای خلاقانه و باور ساز

    1. اینکه شما با تمرکز و دقت بالا، مقالات سایت نت هوش رو مطالعه میفرمایید، تحسین برانگیزه.
      و دقیقا همین توجه‌ها باعث ایجاد نتیجه‌ها و دستاوردهای بزرگ در کسب وکار میشود.

  11. سلام آقای هوشیار. بنده ایده ام برای کسب و کار اینترنتی ایده کسب درآمد از وردپرس ( به صورت آموزش دادن وردپرس، فروش قالب و افزونه وردپرس و حتی سایت آماده) آموزش دادن مباحث کسب و کار اینترنتی (تولید محتوا، سئو و ….) و در کل کامپیوتر بود. ایده فروش قالب و افزونه با توجه به اطلاعاتی که در وبمستر ثروت ساز کسب کردم فعلا منتفی شد چون فعلا تواناییش رو ندارم. بنده در دوره وبمتسر ثروت ساز تا الان سایتم رو به صورت تقریبی ساختم اما اینکه دقیقا چه ایده ای رو داخلش راه اندازی کنم ذهن من رو مشغول کرده. آیا این دوره برای بنده نتیجه بخش هست؟

    1. سلام آقا حسین،
      ایده اولیه‌ای که انتخاب کردید مناسب است. البته به شرط اینکه سعی کنید یک مزیت رقابتی هم به آن اضافه کنید که سریع‌تر رشد داشته باشید.
      جلسات دوره وبمستر ثروت‌ساز را هم حتما ادامه بدهید.
      موفق باشید.

      1. خیلی ممنون و اینکه داخل دوره وبمستر ثروت ساز آموزش دادید که چطور بشه از ایده آموزش دادن کسب درآمد کرد؟ چون من حدود ۱۷ سال سن دارم و کمی شک دارم که می تونم به کسی آموزش بدم یا نه.

  12. ناصر امیرمجاهدی

    تا قبل از شروع دوره چطور یک ایده ثروت ساز پیدا کنیم، (در اولین جلسه از دوره شروع الفبا) یک ایده ناب مانند یک خط ذهنی و خیلی یکدفعه مثل برق از ذهن من عبور کرد، که من با یادداشت کردن اون ایده، بخاطر اینکه فراموش نکنم، و بعدا اون رو عملی کنم، همون موقع هم داشتم به موانع ذهنی که جلوم سبز شد فکر می کردم، اینکه چطور ممکنه و اینکه کلی سرمایه می خواد و اینکه به زمان زیادی نیاز داره و کلا گفتم بزار شروع کنم و از ۰ تا ۱۰۰ کسب و کار اینترنتی که میگن عالیه و منم بهش ایمان دارم رو با دقت و حوصله از دوره شما که مدت ها مد نظرم بود شروع کنم و روی خودم سرمایه گذاری کنم.
    تقریبا یک ماهه دوره وبمستر ثروت ساز رو خریداری کردم و بخاطر شرایط ناهموار زندگی، خیلی وقت من کشته شد، بخاطر همین مجددا، یکسری جلسات الفبا رو مرور کردم و الان دوره ایده یابی رو شروع کردم و ان شاءالله پر قدرت میرم جلو تا نتیجه مهمی رو ازش بگیرم و تو زندگی آینده مسیر مساعدی رو چه از لحاظ ارزش کار و چه از لحاظ مالی برای خود و خانوادم هموار کنم.

    1. سلام آقای امیرمجاهدی،
      مرسی به این همه اراده و انرژی شما. باعث خوشحالیه که دوستانی مثل شما اینقدر مصمم روی آموزش دیدن خودشون برنامه‌ریزی میکنند و وقت میگذارند.
      فقط مراقب باشید روند آموزش دیدن فشرده‌تان، قدرت عملگرایی شما را کاهش ندهد.
      قطعا نتایج عالی پیش رو خواهید داشت.

  13. با سلام ممنون از مطالب بسیار مفیدتون
    سایت هایی مثل آپارات آیا فقط از طریق تبلیغات کسب درآمد می‌کنند؟

  14. امین ورناصری

    نتیجه جلسه اول از نظر من وچیزی که شما برامون گفتین این بود میتونیم از ایده ها یا دیگران که به قول شما بکر یا ناب بودن میشه یه ایده دیگه ساخت یا تقریبا مشابه اون ایده باشه درسته استاد

  15. امین ورناصری

    سلام خسته نباشید
    جلسه اول واقعاجلسه خوبی بود باتشکر از شما استاد عزیز
    میگم چه طورسایت مشابه سایت های خودمون رو در ایران مقایسه کنیم

    1. سلام، خواهش میکنم.
      روش‌های مختلفی وجود داره. یکی از ساده‌ترین روش‌ها استفاده از ابزار alexa است که در دوره رایگان الفبای شروع کسب و کار اینترنتی آموزش داده شده

  16. حسین صحرانورد

    با سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرانقدر و بزرگوار.بنده یکی از افرادی هستم که تا یکسال پیش هیچ چیزی در مورد طراحی سایت نمی دانستم ولی باتهیه دوره بسیار کابردی و خوب وبمستر ثروت ساز الان دانش و اطلاعاتم بسیار زیاد شده و می توانم براحتی یک سایت طراحی کنم.و خواستم در اینجا مراتب قدردانی و تشکر خود را بجا بیاورم. من خودم مدرس زبان هستم ولی وقتی میبینم که استادی با این همه دانش و اطلاعات این چنین رایگان مطالب مفید رو در اختیار دیگران قرار میده واقعا شگفت زده می شوم.دورد بر شما استاد حامد هوشیار عزیز.امیدواریم که بتونیم زحمات شما رو جبران کنیم.

    1. سلام جناب صحرانورد عزیز، خیلی خوشحالم که دوستانی همچون شما، روی یادگیری و بهبود مسمتر خودشون وقت میگذارن.
      مطمئنا دنیا جای بهتری خواهد شد.

  17. شما گفتید که از دوره ی شروع الفبای کسب وکار الکسا رو بشناسیم ولی سایتتون رو زیر و رو کردم همچین دوره ای ندیدم لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل خود را وارد کنید.
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید به شماره موبایل‌ ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید به شماره موبایل‌ ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفا به پوشه Inbox و یا Spam ایمیل‌تان مراجعه کنید و روی لینک بازیابی رمز کلیک کنید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
Scroll to Top