نتیجه دوئل بین کسب و کارهای اینترنتی و سنتی چه خواهد شد؟

جنگ بین کسب و کارهای سنتی و اینترنتی

گویا جنگ جهانی سوم در عصر ارتباطات شروع شده است. البته این نبرد بین کسب و کارهای سنتی و اینترنتی خیلی وقت است که شروع شده و بی سر و صدا این نبرد دارد به نفع کسب و کارهای اینترنتی پیش میرود و کسب و کارهای سنتی با سرعت خیلی بالایی در حال نابودی هستند. دوئل بین این دو گروه فقط در بازار ایران نیست، در بازار های تمام کشور ها این جنگ در حال وقوع است، اما خیلی ها نمیدانند دلیل این نبرد چیست و چرا کسب و کارهای سنتی نمیتوانند در مقابل کسب و کارهای اینترنتی دوام بیاورند. در این مقاله میخواهیم به طور جدی و دقیق مزیت های بزرگ کسب و کارهای اینترنتی در ایران را با هم بررسی کنیم.

داشتن درآمد غیر فعال کسب و کارهای اینترنتی

 

درآمد غیر فعال اینترنتی چیست؟

همه میدانیم تعریف درآمد غیر فعال چیست، درآمدی است که نیازی به حضور شما بر سر کارتان ندارد و در هر ساعتی و شرایطی میتواند برای شما پول ایجاد کند. نمونه متداول یک درآمد غیر فعال در کسب و کارهای سنتی در ایران اجاره دادن املاک است. اگر کسب و کار شما در زمان خواب ، یا مسافرت تان برای شما پول می آفریند شما یک درآمد غیر فعال دارید. شاید بزرگترین عاملی که باعث ثروتمندتر شدن افراد در کسب و کار های اینترنتی شده است همین علت باشد. مشاغل اینترنتی بزرگترین کارهای پر درآمد غیر فعال در ایران و دنیا هستند که به سرعت میتوانند شما را به ثروت برسانند. داشتن درآمدی که حتی در سفر ایجاد شود حس بسیار لذت بخشی است که میتوانید آن را در کسب و کارهای اینترنتی به واقعیت تبدیل کنید.

سقف درآمدی بی حد و مزر در کسب و کارهای اینترنتی

شما در مشاغل سنتی هر چقدر هم خوب کار کنید در نهایت باز هم از یک سقف مشخصی نمیتوانید درآمد بیشتری ایجاد کنید. فرض کنیم که شما یک کارمند خیلی عالی هستید و ساعات کاری تان هم ۸ ساعت در روز است و مبلغ دریافتی تان هم  ۵ الی ۶ میلیون تومان  است ، شما حتی اگر یک دستگاه آدم آهنی هم باشید که احتیاج به تفریح و استراحت و خواب نداشته باشید و بر فرض محال بتوانید ۲۴ ساعت شبانه روز فقط و فقط کار کنید در نهایت نمیتوانید ماهیانه بیش از ۱۵ میلیون تومان درآمد داشته باشید.

خوشبختانه کسب و کار های اینترنتی هیچ وابستگی به زمان و ساعت ندارند و شما با گذاشتن یک سوم از زمانی که برای کسب و کار سنتی تان میگذارید میتوانید ده ها برابر بیشتر درآمد کسب کنید (و شاید باز هم بیشتر) ، البته هرچند خیلی هم کار آسان و ساده ای نیست ، اما اصلا نگران نباشید ما در نت هوش تمام مواردی را که برای داشتن درآمد های بالا در کسب و کارهای اینترنتی موفق نیاز دارید را به شما آموزش میدهیم.

 

عدم نیاز به سرمایه اولیه بالا در کسب و کارهای اینترنتی

همین الان دغدغه سرمایه اولیه برای شروع کار را کلا فراموش کنید. در کسب و کارهای اینترنتی تقریبا دیگر چنین چیزی وجود ندارد یا حداقل به جرات میتوانم بگویم واجب نیست. برای داشتن یک کسب و کار اینترنتی خوب تنها هزینه ای که باید انجام دهید این است که لطفا زمان بگذارید و مطالبی را که در این سایت به شما آموزش میدهیم کامل مطالعه کنید و یاد بگیرید.

تفاوت سرمایه اولیه بین کسب و کارهای اینترنتی و سنتی

در بازار های سنتی اگر بخواهید یک سوپر مارکت خیلی ساده ساده هم راه اندازی کنید سرمایه مورد نیاز شما کمتر از ده میلیون تومان نخواهد بود و باید بتوانید مجموعه ساده ای از اجناس را فراهم کنید که باز هم مبلغ قابل توجهی خواهد بود اما در کسب و کارهای اینترنتی میتوانید حتی با یک کالا هم شروع به فروش کنید و آن را به بهترین شکل ممکن ارائه دهید، سپس از سود فروش کالای تان محصولات بعدی را اضافه کنید، اگر هم کار تان خدماتی است که تقریبا میتوان گفت هیچ سرمایه ای در این رابطه نیاز نخواهید داشت و با یک سیستم گوشی هوشمند و کامپیوتر شخصی به راحتی میتوانید خدماتتان را ارائه داده و آن را به فروش برسانید.

این در صورتی است که در کسب و کارهای سنتی شما حداقل باید یک مکان مانند دفتر یا مغازه داشته باشید که هزینه های بسیار زیادی را به دنبال دارد. هزینه هایی مثل: رهن و اجاره و کمیسیون و دکوراسیون و تجهیزت و قبوض برق ، گاز ، آب و مالیات و حقوق کارمند و بیمه و ….. کلی هزینه های دیگر که مطمئنم خودتان بهتر از من در جریان آن هستید!

این هزینه ها در کسب و کارهای اینترنتی وجود خارجی ندارند

استقلال زمانی در کسب و کار های اینترنتی

شما در مشاغل سنتی یا کارمندی باید راس ساعت های معینی در محل کارتان حضور داشته باشید و تا مدت زمان مقرری آنجا بمانید. تعطیلات شما احتمالا فقط همان تعطیلات رسمی کشور خواهد بود. وقتی که کارهای شخصی داشته باشید اگر مغازه دار باشید باید یا قید فروش در آن زمان ها را بزنید و اگر کارمند هستید باید از مدیرتان خواهش کنید به شما اجازه بدهد تا بلکه بتوانید ساعاتی را هم به کارهای شخصی مهم خودتان برسید ، اما در کسب و کارهای اینترنتی چه طور؟!

من با سحر خیزی مخالف نیستم اما خب در کسب و کارهای اینترنتی به هیچ وجه نیاز نیست شما به اجبار صبح زود از خواب بیدار شوید و با استرس دیر شدن کارتان روزتان را شروع کنید. شما میتوانید هر ساعتی که راحت تر هستید به سایت و فروشگاه اینترنتی تان سر بزنید و روند کارهای لازم را در سایت تان انجام دهید. شما به هیچ وجه مجبور به گذراندن زمانی خاصی در محل خاصی نیستید و این یک آزادی بسیار زیبا و ارزشمند در کسب و کارهای اینترنتی است.

حذف پدیده صف و انتظار

در نقطه مخالف کسب و کارهای اینترنتی ، شما در کارهای سنتی میتوانید در یک زمان به یک یا دو نفر پاسخ دهید و اگر محل کارتان شلوغ شود صفی از افراد شکل میگیرند که همگی منتظر پاسخگویی شما هستند و احتمال غریب به یقین عده زیادی از این انتظار ناراضی میشوند و محل کار تان را با ناراحتی ترک میکنند و خاطره بدی از شما در ذهن آنها خواهد ماند. هیچ کدام از مشتریان تان پشت سرتان نخواهد گفت:

آفرین آنقدر مغازه اش شلوغ بود که نتوانست پاسخ من را بدهد و من برگشتم!

صف انتظار در کسب و کارهای اینترنتی چگونه است؟

در مشاغل و کسب و کارهای اینترنتی چیزی به اسم صف و انتظار تقریبا وجود خارجی ندارد. سایت شما میتواند در هر لحظه به صد ها یا هزاران نفر خدمات لحظه ای ارائه دهد بدون اینکه کاربران تان منتظر و معطل چیزی شوند ، به راحتی و آسانی همگی در کنار هم و در یک زمان اقدامات مورد نظر خودشان را انجام بدهند.

دقیقا به همین علت در سایت های بزرگی مثل دیجی کالا در کسری از ثانیه همزمان صد ها نفر در سراسر کشور خرید انجام میدهند، اما آیا اگر دیجی کالا یک فروشگاه سنتی بود هم میتوانست به این سرعت پاسخگوی این حجم از فروش لحظه ای باشد؟

پس به این نتیجه میرسیم که ظرفیت بالا و عدم انتظار هم یکی دیگر از مزیت های خوب در کسب و کارهای اینترنتی است. در هر لحظه چندین هزار نفر میتوانند به صورت همزمان در سایت شما حضور داشته باشند و محصولاتتان را بازدید کنند و به قسمت های مختلف سایت تان بروند، در صورتی که در مشاغل سنتی هر فروشگاه در هر زمان فقط ظرفیت چندین نفر را دارد حتی در بزرگترین فروشگاه های زنجیره ای دنیا مثل Wallmart هم امکان حضور هزاران هزار مشتری به طور هم زمان در آن نیست اما در سایت های قدرتمند این رقم به میلیون ها نفر و بیشتر میرسد، بدون کوچکترین مشکل و نارضایتی مشتری.

ریسک کمتر ، درآمد بیشتر

شما در یک کسب و کار اینترنتی در مقایسه با کسب و کار اینترنتی با ریسک خیلی کمتری مواجه خواهید شد. در مشاغل اینترنتی حتی اگر هم ناشیانه عمل کنید و نتوانید خدمات تان را آن طور که باید انجام دهید مطمئن باشید ورشکسته نخواهید شد و نهایتا مبلغ بسیار ناچیزی را از دست خواهید داد اما در یک کسب و کار سنتی اشتباهات کاری شما هزینه های هنگفتی در پی دارد و با ورشکستگی ، بدهکاری های سنگین ، از دست دادن سرمایه ، از دست دادن اعتبار ، و در نهایت نا امیدی شما میتواند به کسب و کارتان پایان دهد.

شکستن مرزهای جغرافیایی در کسب و کارهای اینترنتی

بر خلاف کسب و کارهای اینترنتی، شما در مشاغل سنتی حداکثر به همان منطقه یا شهر خودتان میتوانستید خدمات تان را ارائه دهید و افراد در شهر های دیگر نمیتوانند شما را ببینید و از محصولات و خدمات تان استفاده کنند و اگر در کسب و کارهای سنتی بخواهید خودتان را به بازارهای خارج از شهر یا استان تان برسانید کار بسیار بسیار دشواری خواهد بود، اما در فروشگاه های اینترنتی شما محدودیت های منطقه ای را میشکنید و به راحتی و سادگی مرز های جغرافیایی را خیلی سریع میشکنید و افراد شهر های دور و نزدیک شما را میبینند و محصولات و خدمات شما را به آسانی میخرند. شما حتی به کشور های دیگر و قاره های دور هم در صورت داشتن محصولات دانلودی میتوانید خدمات تان را ارائه دهید و حتی درآمد ها و فروش های دلاری هم داشته باشید.

جنگ بین کسب و کارهای سنتی و اینترنتی
سرفصل‌های این مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید