به این ۷ علت محال است که داشتن سایت شما را ثروتمند نکند

در این مطلب 7 عامل اصلی را بررسی میکنیم که باعث میشود شما با داشتن وبسایت بتوانید به درآمدهای بسیار عالی دست بیابید
به این هفت علت محال است که داشتن سایت شما را ثروتمند نکند

هشدار: اگر نمیخواهید شغل و کسب و کار تان در وضعیت بازار خراب کسب و کارهای سنتی نابود شود ، خواندن این مقاله برای شما ضروری است!

همه ما میخواهیم روش های آسان پولدار شدن و ثروتمند شدن را بدانیم و برای کسب درآمد بیشتر، هر فردی به نوبه خودش تلاش میکند تا به درآمد های بیشتری برسد. اگر بخواهیم واقع بینانه اوضاع اقتصادی کشور مان را ببینیم، حقیقت این است که هر روز فرصت رقابت در بازار های سنتی سخت تر میشود و شانس موفقیت کسب و کار های سنتی در ایران کمتر میشود.

خبری خوب + نگاهی مثبت + امیدی تازه:

بر خلاف کسب و کار های عمومی و بازار سنتی ، به طرز عجیب و شگفت انگیزی فرصت ثروتمند شدن و موفقیت در بازار کسب و کار های اینترنتی هر روز افزایش پیدا میکند، به طوری که در چند سال اخیر افرادی که وارد بازار کسب و کارهای اینترنتی و مشاغل اینترنتی شده اند و سایت های فروشگاهی خودشان را راه اندازی کرده اند به درآمد ها و ثروت هایی رسیده اند که هیچ وقت در بازار های عادی نمیتوانستند به آن حجم از ثروت دست یابند.

در این مطلب ۷ دلیل قانع کننده ای را عنوان میکنیم که ثابت میکنیم محال است که داشتن یک سایت شما را ثروتمند نکند! این عوامل مهم به طرز کاملا محسوسی به شما اثبات میکنند که چرا افرادی که دارای سایت های فروشگاهی هستند خیلی راحت تر و سریع تر از سایر افراد جامعه میتوانند ثروتمند شوند و به درآمد های بالایی برسند که فقط از طریق یک کسب و کار اینترنتی ممکن است.

۱. داشتن وبسایت یعنی یک فروشگاه اینترنتی ۲۴ ساعته

یک سایت اینترنتی فروشگاهی در واقع همان مغازه یا فروشگاه شماست ، اما بزرگترین مزیت این فروشگاه اینترنتی نسبت به یک فروشگاه عادی این است که بدون لحظه ای تعطیلی به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روزی برای شما فروش انجام میدهد.

در حالت سنتی شما باید مغازه یا فروشگاه تان را راس ساعت معینی باز کنید و در آنجا حضور داشته باشید و معمولا همیشه این استرس وجود دارد که مبادا فروشگاه شما دیر باز شود و تعدادی از مشتریان تان را از دست بدهید. همچنین در پایان وقت کاری تان نیز با بسته شدن مغازه تان دوباره این اتفاق می افتد و شما فروش ها و خریداران دیگری را نیز از دست میدهید اگر هم بخواهید فروشگاه تان شبانه روزی فعالیت داشته باشد نیازمند وقت و انرژی و نیروی انسانی و سختی های خاص خودش هست.

با داشتن یک سایت فروشگاه اینترنتی به راحتی میتوانید یک فروش ۲۴ ساعته داشته باشید و هیچ مشتری و فروشی را از دست ندهید. حتی زمانی که در منزل تان خواب هستید فروشگاه اینترنتی شما در حال خدمت به مشتریان تان است

 ۲امکان فروش در هر منطقه ای، حتی در آن سر دنیا

اگر در بازار های سنتی بخواهیم یک فروش خوب داشته باشیم، اگر بسیاری از فاکتور های مهم را هم خوب رعایت کنیم نهایتا میتوانیم محله خودمان را پوشش دهیم ، اما بیاییم فرض کنیم ما باز هم خیلی کارمان عالی است و پا را فراتر از محله سکونت و یا حتی شهر مان گذاشته ایم و خیلی بیشتر پیش رفتیم!

  1. برای این که با شرایط اقتصادی فعلی بتوانیم به این درجه برسیم، چقدر زمان و هزینه باید انجام دهیم؟
  2. اگر بخواهیم در سطح کل کشور محصول و خدمات مان را عرضه کنیم چطور…؟

شما با داشتن  یک سایت فروشگاهی به راحتی محدودیت ها و مرزهای جغرافیایی را میشکنید و نه تنها به کل کشور ، بلکه اگر مایل باشید میتوانید به کل دنیا خدمات یا کالاهایتان را معرفی کنید و  به فروش برسانید. مشتریان شما هر کجای این کره خاکی که باشند میتوانند وارد سایت شما شوند و خیلی راحت خریدشان را انجام دهند، اگر محصول یا خدمات تان قابل دانلود شدن بود میتوانند بلافاصله بعد از پرداخت به صورت اتوماتیک دانلود کنند و اگر هم محصول تان فیزیکی بود در سریع ترین زمان ممکن با خدمات پستی آن را برای مشتری ارسال کنید. شرکت های پستی این روز ها با سایت ها مساعدت های بسیار عالی دارند و با هزینه های خیلی ارزان و مقرون به صرفه ای با شما همکاری میکنند.

با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به راحتی میتوانید فروش تان را تا چندصد برابر افزایش دهید

۳. طول عمر بی انتهای سایت

شما در زمان ایجاد سایت میتوانید آدرس آن را که دامنه سایت نامیده میشود (مثل: nethoosh.com) به صورت سالیانه اجاره کنید به میتوانید آدرس اختصاصی مد نظرتان را به مدت ۱۰ سال خریداری کنید و قبل از فرا رسیدن به زمان سر رسید آن بدون هیچ نگرانی مجددا آن را تمدید کنید و آدرس سایت تان را تا هر زمانی که بخواهید به صورت مداوم تمدید کنید. طول عمر بی انتهای سایت دقیقا در نقطه مخالف مشاغل سنتی قرار دارد.

در کسب و کارهای سنتی همیشه استرس عوامل خارجی بر محل کسب و کارتان را دارید مثل:

  • تمدید نکردن محل کسب و کارتان توسط صاحب ملک و در نهایت ریزش مشتریان تان
  • افت منطقه محل شما از نظر رفت و آمدهای مشتریان
  • عملیات های شهر سازی مانند بازسازی ها و تعمیرات شهرداری که میتواند فروش های شما را به شدت دستخوش تغییر کند.
  • قوانین جدید راهنمایی رانندگی برای عبور از محل کار شما، مثل یک طرفه شدن خیابان ، یا بنبست شدن و ….
  • استهلاک ساختمان فروشگاه یا شرک تان و بسیاری از عوامل دیگر….
همه این عوامل خودشان به تنهایی میتوانند باعث شکست یک کسب و کار شوند. در کسب و کارهای اینترنتی تقریبا هیچ عامل خارجی برای نگرانی وضعیت کسب و کارتان وجود ندارد.

۴. پاسخگویی مشتریان به راحت ترین حالت ممکن

در یک فروشگاه عادی یا شرکت برای هر مشتری باید وقت بگذاریم و خصوصیات محصول یا خدمات دلخواهش را به طور کامل و با حوصله برای او توضیح دهیم و متقاعدش کنیم که قابل اعتماد هستیم و همه خریداران قبلی از ما راضی بوده اند و با دغدغه های خاص بالاخره او را متقاعد کنیم که خریدش را انجام دهد و تا تصویه حساب کامل همراهی اش کنیم، سپس به سمت مشتری های بعدی برویم و همین مراحل را مجددا تکرار کنیم.

اما این مراحل که جز الزامات روند فروش هستند در سایت های اینترنتی چگونه انجام میشود؟

ما در سایت یک صفحه مجزا ایجاد میکنیم مثلا با اسم: “درباره ما”  و داخل آن تمام اطلاعات کامل از خودمان ، شرکت مان ، یا فروشگاه مان را برای معرفی به مشتریان قرار میدهیم، بنابراین نیازی نیست برای معرفی خودمان به هر مشتری مدام انرژی و زمان بگذاریم. هنچنین قسمت دیگری در سایت مان قرار میدهیم با نام “نظرات مشتریان” و کل نظرات خریداران قبلی محصولات مان را در آن قرار میگیرد، درنتیجه مشتریان بعدی ما با مطالعه این صفحات به راحتی میفهمند ما کی هستیم و داریم چه کار میکنیم و همچنین به استناد نظرات مشتریان (و البته یک سری فاکتور های دیگر ) به راحتی به مرغوبیت کالا و خدمات مان اعتماد میکنند و خیلی راحت خرید شان را انجام میدهند.

سوالات تکراری خریداران را فقط یک بار پاسخ میدهیم

در قسمتی از سایت فروشگاهی مان صفحه ای را به عنوان فرضی “سوالات متداول” ایجاید میکنیم که شامل  سوالاتی است که مشتریان قبلی از ما پرسیده اند و عموما تکراری هستند. تمام این سوالات را به همراه پاسخ کامل آنها در آن بخش قرار میدهیم تا سوالات احتمالی مشتریان جدید را پاسخ داده باشیم. با این کار گویا شما جواب هزاران نفر را در آن واحد داده اید، ما بدون اینکه هزاران کارمند استخدام کرده باشید.

همچنین برای هر  یک از محصولات یا خدمات تان صفحه مجزایی ایجاد میشود که داخل آن تمام اطلاعات مورد نیاز کاربر برای خرید، به طور کامل در آن درج میشود و به طور همزمان تعداد زیادی از افراد میتوانند کالا شما را دقیق مطالعه کنند و جزئیات آن را بدانند. باز هم بدون اینکه کارمندانی برای این کار استخدام کنید!

 ۵تبلیغات رایگان برای سایت شما

زمانی که سایت و کسب و کار اینترنتی شما خوب کار میکند ، موتور جستجو گوگل با توجه به امتیازی که کسب میکنید جایگاه شما را در نتایج سرچ مشخص میکنید، اگر یک سایت خوب داشته باشید که از امتیاز بالایی برخوردار باشد میتوانید در نتایج جستجو گوگل به راحتی دیده شوید و بدون پرداخت هیچ هزینه تبلیغاتی میتوانید خودتان را به خریداران زیادی نشان دهید. افرادی که در جستجو خدمات یا کالا شما هستند به راحتی شما را در نتیاج جستجو گوگل پیدا میکنند و از این طریق میتوانید بدون یک ریال هزینه تبلیغاتی، روزانه هزاران کاربر را به سایت تان هدایت کنید و حتی اگر فقط درصد این بازدید کنندگان از شما خرید کنند برای شما از طریق فروش اینترنتی درآمد های بسیار بالایی ایجاد میکنند.

۶. ارتباط خیلی بیشتر و راحت تر با مشتری

داخل سایت فروشگاه اینترنتی تان میتوانید قسمتی به عنوان “پشتیبانی مشتریان” ایجاد کنید، تا مشتریان در آن قسمت بتوانند سوالات یا مشکلات شان را شخصا از شما بپرسند و شما هم در حالی که در منزل تان در حال مدیریت کسب و کار اینترنتی تان هستید، به راحتی روی مبل تان در خانه تکیه دهید و چای بنوشید و پاسخ آنها را بدهید. دقیقا به همین راحتی! این طوری دیگر لازم نیست مشتری برای هر مشکل و یا سوالی به محل کار شما بیاید یا تماس تلفنی بگیرد و آرامش شما را مختل کند. پس پشتیبانی از مشتریان تان هم با همان وبسایت شما انجام میشود.

 

۷. گرفتن آمار دقیق سایت بدون داشتن حسابدار یا تحلیلگر

تمام کسب و کارهای سنتی که به رشد و شکوفایی بالایی رسیده اند، قطعا یک سری بررسی های تخصصی و فنی همیشه پشت سر آنها بوده است، مانند:

  • چه تعداد افراد به صورت روزانه وارد فروشگاه یا شرکت شان میشود؟
  • با توجه به تعداد ورود مشتری به محل کسب و کار ، چند درصد آنها خرید میکنند؟
  • مشتریان چه واکنش هایی نشان میدهند؟
  • به کدام قسمت فروشگاه ما بیشتر علاقه دارند؟
  • نگاه شان به کدام قسمت از فروشگاه ماست؟

و…. خیلی سوالات بیشمار دیگر که برای یک آمارگیری حرفه ای در کسب و کار باید به آن پاسخ داده شود که بررسی دقیق و حرفه ای تمام این نکات مهم علاوه بر نیاز به دانش بالای مدیریت ، نیاز به داشتن افراد متخصص دیگری مثل: حسابدار ، مشاور ، نظر سنجی و …. است که به نوبه خود باز هم هزینه های بسیار بالایی نیروی انسانی و مالی و زمانی برای شما به دنبال دارد و از آنجا که این آمار ها به صورت انسانی انجام میشوند قطعا شامل ایرادات و خطاهایی هم خواهند بود.

اما وقتی شما کسب و کارتان را بر روی یک سایت اینترنتی بنا میکنید، داستان طور دیگری رقم میخورد. با داشتن وبسایت شما میتوانید تمام اطلاعات که برای شناسایی بهتر مشتریان و نقاط قوت و ضعف کسب و کار تان نیاز دارید، خیلی سریع و آسان به صورت کاملا تخصصی و ساده توسط یک سری ابزار های آنلاین این اطلاعات را به طور دقیق دریافت کنید تا بتوانید کسب و کارتان را بهبود بخشید و فروش تان را افزایش دهید. یکی از بزرگترین ابزار های آنلاین جهان برای مدیران سایت توسط خود شرکت گوگل ارائه شده است که نام آن گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) است. هر چند ابزار های آنلاین آنالیز سایت فارسی هم وجود دارد که میتواند آمار های دقیق و خوبی به شما بدهد.

دقیقا چه آمارهایی را میتوان از ابزار های آنالیز سایت دریافت و بررسی کرد؟

آمار هایی مثل:

  • در حال حاظر و همین لحظه چند نفر آنلاین هستند؟
  • هر کدام از افراد در چه صفحه ای از سایت شما هستند و دارند چه کار میکنند؟
  • فروش امروز چقدر بوده است؟ فروش دیروز یا هفته پیش یا ماه پیش یا یک بازه زمانی دلخواه چقدر بوده؟
  • مشتری ها به کدام صفحه یا کدام محصول شما بیشتر علاقه دارند؟
  • کاربران تان کدام محصول ها را نمیپسندند؟
  • مشتریان با چه دستگاه هایی وارد سایت میشوند؟ (منظور موبایل یا کامپیوتر یا تبلت است)
  • از هر شهر چه تعداد افرادی به سایت شما آمده اند؟ در این لحظه کاربران شما از کدام شهر ها هستند؟
  • هر کاربر در هر کدام از صفحه های سایت شما چقدر زمان میگذارد؟
  • و خیلی امکانان فراوان دیگر…

اینها آمار هایی هستند که حتی بهترین فروشگاه های فیزیکی هم نمیتوانند داشته باشند و بهترین حسابدار ها و تحلیل گران هم این چنین دقت و توانایی نخواهند داشت که در کسری از لحظه بتوانند این آمار دقیق را به شما بدهند اما شما همه این امکانات را میتوانید کاملا رایگان و سریع در دسترس داشته باشید.

مهم ترین مزیت کسب و کار اینترنتی در ایران:

شاید بتوان گفت یکی از بزرگترین بلاهای خانمان سوز در کسب و کارهای سنتی به خصوص در ایران وجود نحوه های پرداختی است که ضربه های سختی وارد میکنند، دقیقا منظورم نسیه دادن های بدون بازگشت و چک هایی که هیچ وقت نمیشوند هست. در کسب و کار اینترنتی و مشاغل آنلاین دیگر هیچ اثری از چک و نسیه و خرید قسطی و… وجود ندارد. پرداخت فقط به صورت نقدی و آنلاین انجام میشود

آیا هنوز هم برای داشتن یک سایت اینترنتی تردید دارید؟!

به این هفت علت محال است که داشتن سایت شما را ثروتمند نکند
سرفصل‌های این مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید